Waarom kiezen groepen voor een sportstage bij UCPA?

Goed geregeld

Het organiseren van een wintersport groepsreis is doorgaans een flink geregel. Gelukkig is het met UCPA heel eenvoudig dankzij ons uniek all-in concept! Alles is goed geregeld voor een super scherpe prijs.

Goede faciliteiten afgestemd op groepen

De hele groep verblijft in 1 gebouw met toffe kamers op of nabij de pistes of de activiteiten gelegen. De gebouwen beschikken altijd over een goed restaurant waar onze eigen koks driemaal per dag een uitgebreide buffetmaaltijd verzorgen. Daarnaast is er ook altijd een grote bar aanwezig waar de groep gebruik kan maken van alle faciliteiten zoals een biljarttafel, pingpongtafel en spellen. Ook is het mogelijk om speciale collegezalen kosteloos te gebruiken om aanvullende activiteiten te organiseren.

Sporten op Maat

De activiteiten worden aangepast aan het niveau van iedere deelnemer. Homogene groepen worden gevormd door uzelf of ter plaatse. De Monitor maakt er een zaak van om de groep op een hoger niveau te tillen. Dit alles in een sfeer van gezelligheid en samenhorigheid met respect voor ieder individu.

En Verder?

Bij UCPA kan je rekenen op scherpe pakketprijzen, jarenlange ervaring en professionaliteit. Hier ben je in goed handen.

Scholen

Scholen / Sportscholen

Zorgeloze organisatie
Hulp bij de communicatie
1 contactpersoon

Studenten

Hogeschool of universiteit

Zorgeloze organisatie
Ook voor studentengroepen
Ook voor individuele studenten

Andere

Andere groepen

Sportclubs
Verenigingen / vriendengroepen
Bedrijfsincentives